Партньорът на бизнеса в областта на цялостните HR решения Assert International

...
Партньорът на бизнеса в областта на цялостните HR решения Assert International
Коментари Харесай

Assert International отвори свой офис в България

Партньорът на бизнеса в региона на цялостните HR решения Assert International отвори свой клон в България. Консултантската компания реши да разшири активността си със личен офис в страната след три години партньорство с Manpower по въвеждане на решения в посоки разбор, оценка и развиване на хора.

" Усилията ни през последните три години бяха систематично ориентирани към внедряване на новаторски практики, решения и принадлежности за стратегическа поддръжка на фирмите, които ни се доверяват ", показа Мария Стоева, шеф на Assert International за България и шеф Продажби и Бизнес развиване в Manpower България. " Горди сме да забележим позитивното влияние, което нашите услуги оказват върху бизнеса. ", добави тя.

През последните години Assert International получи самопризнание за провежданите от екипа изследвания в региона на човешките запаси, които обгръщат разнообразни аспекти на пазара на труда - от хонорари и придобивки, съществуване на гении, работодателска марка и информационна тактика до ангажираност и задоволеност на екипи и разбор на организационната просвета в дадена организация.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР